698-732-5312 & 697-790-0601 ΤΗΛΕΦΩΝIKO ΚΕΝΤΡΟ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 100€
0 0.00

Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

View Cart Checkout

FORESTLAND το 1ο Πρότυπο πάρκο σκύλων στην Αττική

To πάρκο Forestland

Το FORESTLAND είναι το 1ο πρότυπο πάρκο σκύλων στην Αττική. Κοινονικοποίηση και εκτόνωση, ημιδιαμονή, εκπαίδευση σκύλων σεμινάρια, μεταφορά κατοικιδίων.

***

 

  • Τι αναγκη εχει το κατοικίδιό μας; Στο πρότυπο παρκο Forestland μπορει να παιξει, να τρεξει, να κοινωνικοποιηθει, να εκπαιδευτεί σε ιδανικό περιβάλλον με ασφάλεια.
  • Τι ανάγκη εχουμε εμεις; Στο προτυπο παρκο Forestland μπορούμε να απολαύσουμε το παιχνίδι με το κατοικίδιο μας, να εκπαιδευτουμε παρακολουθωντας τα σεμινάρια που πραγματοποιουνται στο χωρο, (απευθείας μετάδοση μεσω Skype), χαλαρωνοντας στη φύση και πολλα αλλα μολις σαράντα λεπτά απο το κέντρο της αθηνας.
  • Το πρότυπο πάρκο σκύλων Forestland δημιουργήθηκε με μεράκι και πολύ αγάπη και σεβασμό στη φύση, τα ζώα και τον σύγχρονο άνθρωπο. Όλοι έχουμε την ανάγκη για χαλάρωση και εκτόνωση στο φυσικό τους περιβάλλον. Μέσα στην ένταση της καθημερινότητας δεν μπορούμε πολλές φορές να απολαύσουμε αυτες τις μικρές, αλλά τόσο σημαντικές στιγμές με το κατοικίδιο μας, την οικογένεια μας ή με τον αγαπημένο μας καφέ.
  • Το πρότυπο πάρκο σκύλων Forestland, διαθέτει επίσης σπιτική πορτοκαλάδα και γλυκό σε καθημερινή βάση, για να απολαμβάνουμε και εμείς, έτσι ώστε το κατοικίδιό μας να μπορεί να ασκηθεί και να παίξει με τους φιλους του, όταν εμεις δεν μπορούμε να το συνοδεύουμε.
  • Πώς διασκεδάζουν οι μικροί μας φίλοι στο πρότυπο πάρκο σκύλων Forestland ; Μία απο τις αγαπημένες δραστηριότητες των σκύλων είναι να μυρίζουν το γρασίδι και να τρέχουν ελεύθεροι με τους φίλους τους. Άλλοι προτιμούν να παίζουν μπάλα , ή με το αγαπημενο τους παιχνίδι!
  • Επίσης το πρότυπο πάρκο σκύλων Forestland ενδείκνυται για να μάθουμε στο σκύλο μας να παίζει με το frisbee ή agility , καθώς υπάρχει ανοιχτός χώρος με κατάλληλο έδαφος έτσι ώστε να μην υπάρχουν τραυματισμοί στις αρθρώσεις του σκύλου, οι εγκαταστάσεις του πάρκου παρέχουν ασφάλεια και όλες τις ανέσεις που χρειάζονται για να αποτελεί μια πραγματικά ευχάριστη εμπειρία για το σκύλο αλλα και τον κηδεμόνα του.
  • Πως θα ερθετε στο πρότυπο πάρκο σκύλων Forestland; Με κατεύθυνση προς Αφίδνες αττικής ακολουθείτε τη σήμανση. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνιστε στα τηλεφωνα : 697790060169441898306987325312 . Δείτε το σημείο στο χάρτη

Φωτογραφίες απο το πάρκο Forestland

Δείτε επίσης τα Webinars που διοργανώνουμε για τους μικρούς μας φίλους.