Εκπαίδευση

Με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας,
ο Δημήτρης Τομαζίνος ασχολείται με την εκπαίδευση
και συμπεριφορά των σκύλων.

  • 25 Χρόνια εμπειρίας – Εκπαίδευση κατ’ οίκον – Online σεμινάρια
  • Ο Δημήτρης εφαρμόζει και προωθεί το αγγλικό πρότυπο εκπαίδευσης, χωρίς βία, καθώς αντιλαμβάνεται ότι η βία δεν έχει σχέση με την εκπαίδευση.
  • Είναι υποστηρικτής της θετικής εκπαίδευσης, με αναγνωρισμένες μεθόδους.
  • Eπενδύει και στην εκπαίδευση των ανθρώπων – ιδιαίτερα των παιδιών – όσον αφορά τη σωστή συμπεριφορά τους απέναντι στα ζώα.
Επικοινωνήστε Τώρα

Οι αξίες μας

Κινητήρια δύναμη του Δημήτρη είναι η αγάπη του για τη ζωή, τους ανθρώπους, τα ζώα. Στόχος ζωής, η αλλαγή της ανθρώπινης νοοτροπίας απέναντι στους τετράποδους φίλους μας.

Αξιολογήσεις

Τι είπαν για εμάς μέσω των Google Reviews

Νιώθω τυχερή που γνώρισα τον Δημήτρη και αρχίσαμε να εκπαιδευουμε τον σκύλο μου. Το forestland ήταν μια ευχάριστη έκπληξη που μας έδωσε πολύ χαρά. Ένας χώρος πεντακάθαρος πανέμορφος ανάμεσα σε πευκοφυτους λόφους. Ευγένεια και επαγγελματισμος φιλικό περιβάλλον με κέντρο το σκύλο. Ευχαριστω που υπάρχετε…θα ξαναρθουμε σύντομα.

– Κ.Χ

Ένα μοναδικό μέρος μέσα στο δάσος . Ο Δημήτρης και η Μόνα είναι η προσωποποίηση της φιλοξενίας . Τόσο τα σκυλιά μας όσο και εμείς περνάμε πάντα υπέροχα. Εμείς έχουμε εμπιστευτεί τον κύριο Τομαζινο για την εκπαίδευση της Frida Khalo μας. Το σοκολατένιο μας Labrador και έχουμε εκπλαγεί με την εξέλιξη της. Τον συνιστούμε ανεπιφύλακτα

W&P Kennels PetFurniture

Υπέροχοι άνθρωποι, υπέροχος χώρος!! Ασχολούνται και φροντίζουν πραγματικά τα κατοικίδια που τους εμπιστεύονται. Φιλοξένησαν την Ηρώ μας και ξετρελάθηκε. Ευχαριστούμε Δημήτρη και Μόνα! Συνεχίστε την καλή δουλειά!

– Α.Β

Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος. Σημαντικό ότι ασχολείται με οτιδήποτε γύρω από τις ανάγκες των τετράποδων φίλων μας. Εκπαίδευση -Διατροφη – φιλοξενία

– Γ.Β

Στείλτε μας μήνυμα