Τρόποι και Έξοδα Αποστολής – Παράδοση Παραγγελιών

Για την αποστολή των προϊόντων σε εσάς χρησιμοποιούμε εταιρία ταχυμεταφορών (courier). Το κόστος είναι ανάλογο με την διεύθυνση αποστολής και με το βάρος. Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελία σας, το σύστημα θα υπολογίσει με βάση τη διεύθυνση αποστολής που έχετε ορίσει και με το βάρος των προϊόντων το κόστος των μεταφορικών.

Οι χρόνοι παράδοσης υπολογίζονται με βάση τις εργάσιμες ημέρες. Συνήθως είναι για την Αττική 1 ημέρα, για την επαρχία 1-2 ημέρες, για τα νησιά 1-3 ημέρες και για τις δυσπρόσιτες περιοχές 1-5 ημέρες.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ: Προϊόν το οποίο είναι άμεσα διαθέσιμο στον αποθηκευτικό χώρο του κέντρου διανομών της εταιρείας και μπορεί να παραδοθεί αυθημερόν.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΕΝΤΟΣ ΔΥΟ ΗΜΕΡΩΝ: Προϊόν το οποίο είναι σε διαδικασία εσωτερικής διακίνησης από άλλο αποθηκευτικό χώρο οπότε μπορεί να παραδοθεί μία ημέρα μετά

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ: Προϊόν το οποίο δεν υπάρχει σε κανένα αποθηκευτικό χώρο πιθανόν εξαιτίας έλλειψης από τον προμηθευτή οπότε απαιτείται περαιτέρω συνεννόηση για τον πιθανό χρόνο παραλαβής (εφόσον υπάρχει η σχετική πληροφόρηση από τον προμηθευτή)

ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ: Προϊόν το οποίο λόγω χαμηλής κίνησης δεν έχουμε σε απόθεμα αλλά μπορούμε να σας προμηθεύσουμε κατόπιν παραγγελίας από εσάς (αφού πρώτα διασφαλίσουμε την διαθεσιμότητά του και μας το προεξοφλήσετε)